Grafisch ontwerp


Social Media

Wat is social media?

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

facebook linkedintwitter

 Voor €225,- maakt VNF Design voor u een Facebookpagina, Twitter en een LinkedIn pagina, waarbij u al deze media op één eenvoudig manier kan bijhouden

 

Voorbeelden social media websites

Bekende voorbeelden van internationale social media website zijn Facebook, YouTube, Linkedin en Twitter, maar ook bijvoorbeeld WikiPedia.

Social media en uw bedrijf

Social media is een uiterst krachtig reclamemiddel om uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen. Social media is laagdrempelig en draagt bij aan een hoge dekkingsgraad met lage tot geen kosten.

Social media is in deze tijd een onmisbare vorm van communicatie met klanten is, naast de traditionele gedrukte communicatie

Met de juiste middelen kunt u exact uw klantenkringen benaderen met de producten die op dát moment van toepassing zijn. Uw reclameartikel staat direct online en is indien u een webshop hebt direct te bestellen.

 

Wacht niet langer een neem contact met ons op.