Grafisch ontwerp


Onze prijzen

 Een mooie professionele website is uw visitekaartje op het internet.

Potentiële klanten hebben direct een eerste indruk op basis van uw website en beslissen hierop of ze met u in zee willen gaan of niet. Daarom is het belangrijk om een goede professionele website te hebben. Daar waar andere webdesigners duur worden worden, blijft VNF Design de prijzen laag. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Onderstaande mag u verwachten bij een “Zakelijk” (€1.000,- tot €1.500,-) website:

  • Een moderne website met een uniek design gebaseerd op uw logo en/of huisstijl.
  • Volledige mobiele website, geschikt voor alle gangbare smartphones.
  • Een gebruikersvriendelijke omgeving (CMS) waarin u zelf wijzigingen op uw website kunt aanbrengen, zelfs met uw tablet (iPad / Android tablet), lees hier meer informatie over CMS.
  • Hoge vindbaarheid in Google, door middel van SEO (Search Engine Optimalisation).
  • Social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) gelinkt aan uw website.
  • Contactpagina met invulformulier
  • Een eigen domeinnaam (www.uwdomeinnaam.nl, www.uwdomeinnaam.com, enz.)
  • Onbeperkt aantal emailadressen (bv. info@uwdomeinnaam.nl)
  • Alle emailadressen zijn overal toegankelijk via webmail

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte voor uw website op.

 

€ 800,-

€ 800,- tot € 1.000,-

€ 1.000,- tot € 1.500,-

vanaf € 1.500,-

Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget. U kiest een kant- en klaar ontwerp en binnen 24 uur kunt u aan de slag met uw eigen website inclusief CMS.

Een kleinzakelijke website is ideaal voor kleinere ondernemers als consultants, zzp-ers enz. De website bestaat uit c.a. 5 pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotoalbum. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen.

Deze website heeft een maatwerk lay-out toegespitst op uw huis- stijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog, nieuwsbriefsysteem enz. Met het CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

Een maatwerk website met naar keuze meerdere lay-outs per pagina. Deze website kent meerdere modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, geavanceerd user management enz. Alle modules worden volledig ingericht naar uw wensen geïntegreerd in uw website.